Zmărăndescu, în ringul de… dans. S-a căsătorit ieri!

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 3 iulie 2016

zmara-sotia

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali şi-a construit o nouă viaţă, în UK. E primul român care a devenit campion continental la Arte Marţiale Mixte şi este hotărât să rămână definitiv în Marea Britanie. De altfel, ieri s-a căsătorit într-un restaurant londonez cu o româncă.

Cătălin Zmărăndescu s-a stabilit în Marea Britanie în urmă cu şase ani. Aici, s-a impus imediat pe scena artelor marţiale, cucerind englezilor aproape toate titlurile naţionale, unul după altul.

Conduce la Londra „Zmărăndescu Sports Academy”, o școală de lupte cu sportivi formați de la juniori, care îi calcă direct pe urme și cuceresc cele mai importante titluri. Are 200 de studenți.

 

Nuntă de luptător

Ieri, Zmărăndescu s-a căsătorit la Londra cu Luiza Florina, cu care are o relaţie de patru ani. Logodnica acestuia este stabilită în UK de 14 ani, iar cei doi s-au cunoscut la sala deschisă de Zmărăndescu în capitala britanică, scrie libertatea.ro.

Cei doi s-au căsătorit civil încă din toamna lui 2014, însă ieri a avut loc ceremonia religioasă la una din bisericile româneşti. Alături le-au fost părinţii spirituali, Mihaela şi Nicu Gheară.

—————————————

„Este un moment foarte emoționant pentru mine, cu siguranță ea este jumătatea de care aveam nevoie. Acum am hotărât să facem acest pas şi în fața lui Dumnezeu. Avem o relație extraordinară și asta e tot ce contează.”

Cătălin, care a cerut­-o de soţie pe Luiza chiar după un meci câștigat în Regat

—————————————

 

200 de invitaţi din Rusia, Germania, SUA, Spania, Marea Britanie şi Italia

Petrecerea de după ceremonia religioasă a avut loc la un restaurant din centrul Londrei. „Este un eveniment la care vor participa în special cei apropiați mie, care mi­-au fost alături în această perioadă”, a povestit campionul, care în ultimii ani a luptat atât în ringul de K­1, cât și în box și MMA. De altfel, în prezent antrenează aproximativ 60 de sportivi la Zmărăndescu Sport Academy din Londra, iar primele rezultate nu au întârziat să apară:

—————————————

„Am doi pugiliști, ambii români născuți și crescuți aici, care sunt neînvinși și au primit deja contracte, dar și patru campioni ai Angliei la kickbox. Unul dintre ei, Cosmin Lupu, va lupta în gala Superkombat de pe 6 august.”

—————————————

 

Meciul oficial de retragere, în toamna aceasta

După ce între 2003 și 2010 a luptat în circuitul Local Kombat, Zmărăndescu (43 de ani) şi-a continuat cariera în Anglia, unde a continuat atât pe box, cât şi pe MMA. De altfel, în cușcă, acesta are un palmares de 11 victorii şi 6 înfrângeri, iar anul trecut l-­a făcut KO în doar 55 de secunde pe uriaşul Tomasz Czerwinski. Ofertat pentru a lupta din nou în țară, veteranul anunță că vrea să își facă un meci de retragere, însă cu condiţia ca acesta să fie organizat de Eduard Irimia.

—————————————

„Cu el am început cariera, cu el voi încheia. A fost alături de mine în momentele grele şi apreciez enorm treaba asta. Respectul pentru el e mai mare decât îl pot exprima în cuvinte. Vom stabili toate detaliile la Comăneşti, la gala unde Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial. Mi­-ar plăcea să fie gala la Londra, fiindcă în ultimii ani au fost mii de români care mi­au fost aproape la fiecare meci şi merită o astfel de confruntare.”

Cătălin Zmărăndescu

—————————————

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!