Zodiile și nervii

Articol publicat in sectiunea Divertisment pe data 11 septembrie 2014

angry woman15

Berbec

Berbecul nu poate accepta să faci tu regulile și să preiei frâiele. În general, este un lider, are nevoie de libertate de mișcare și obișnuiește să acționeze și abia apoi să gândească. Controlează-l, oprește-l, impune-i un regim de viață pasiv și se va sufoca sub acest jug! De fapt, va rezista probabil numai câteva secunde până când se va elibera.

 

Taur

Privează-l pe un Taur de proprii lui bani și de partidele de sex. Este ca și cum i-ai lua aerul! El pune foarte mare preț pe bunurile lui materiale, pe care știe să le adune pentru a-și asigura un trai comod. În plus, o relație fericită pentru un Taur include obligatoriu sexul. Golește-i conturile și trimite-l să doarmă pe canapea pentru a-l scoate din minți.

 

Gemeni

Gemenii au nevoie de un public care să-i asculte vorbind și să le răspundă din când în când. Probabil că nimic nu este mai supărător pentru acești nativi decât să se lovească de răceală și ignorare totală. Ei pot renunța la multe, dar nu și la socializare. În plus, au cunoștințe destul de bogate și nu prea acceptă să fie contraziși.

 

Rac

Racul este o persoană sensibilă, atașată de propria familie. Rănește-i sentimentele ignorându-l sau atacă-i rudele și te vei asigura că l-ai supărat pentru totdeauna! Este o armă bună numai dacă vrei să rupi orice relații cu el, pentru totdeauna, altfel ar fi bine să nu faci niciodată așa ceva.

 

Leu

Leul, atât tipul expansiv, cât și tipul introvertit, are o părere foarte bună despre sine. Dacă îl critici, îi subminezi autoritatea, râzi de el, îl înșeli sau îl tratezi ca pe o ființă inferioară, vei trezi animalul sălbatic din el. Furia unui Leu nu cunoaște margini atunci când este atacat.

 

Fecioară

Fecioara este o persoană căreia îi place să-și organizeze viața după propriile nevoi. Nu se plictisește de monotonie, ci chiar preferă un program stabil, repetitiv, care include anumite tabieturi. Forțeaz-o să adopte un program străin și o vei irita maxim!

 

Balanță

Balanța ține foarte mult la familia ei și la prieteni. Are un puternic simț al onoarei și dreptății. Nu suportă nedreptatea și reacționează întotdeauna vehement, apărându-i pe cei neîndreptățiți. Balanța este deosebit de sensibilă când este vorba de cei dragi.

 

Scorpion

Scorpionul este o ființă puternică, șireată și foarte inteligentă. Atunci când se confruntă cu un rival la fel de puternic, care îl ia în râs, își va ieși din fire. Trebuie acționat cu grijă, deoarece este o fire răzbunătoare, care lovește mai devreme sau mai târziu. În general, preferă să lovească înainte să fie el rănit.

 

Săgetător

Săgetătorul este un spirit liber, care nu poate respira dacă nu are deplină libertate de mișcare. Privează-l de această libertate, cicălește-l, impune-i reguli, blochează-i accesul și ține-l în casă. Mai devreme sau mai târziu, el va ceda nervos și va acționa în consecință.

 

Capricorn

Capricornul preferă un stil de viață stabil și liniștit. Îi place să știe care sunt lucrurile pe care poate să se bazeze. Atunci când acestea încep să se clatine, Capricornul poate să aibă un adevărat șoc. Cei care îi înșeală încrederea, îl umilesc sau rănesc gratuit îl vor supăra amarnic.

 

Vărsător

Vărsătorul își face propriile lui reguli, pe care le respectă cu strictețe. Însă nu suportă să-i spună altcineva ce ar trebui să facă. Privarea de libertate de acțiune, critica dură și răutatea gratuită îl scot din sărite foarte ușor. Nu este nevoie de multă presiune pentru a izbucni.

 

Pești

Peștii au propria lor viziune asupra lumii și a vieții proprii. Programul lor poate părea haotic pentru mulți, dar ei reușesc să se organizeze în propria dezordine. Impune-i reguli de conduită și un program foarte strict. Nu va rezista mai mult de o zi când este supus presiunilor.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!