Zodiile și stresul

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 27 mai 2016

Pentru BERBEC, stresul este o constantă a vieții. Dacă nu există stres, Berbecul își creează motive. Și când se adună prea mult, se descarcă folosind limbaj vulgar, deși sunt cunoscute și cazuri mai… fizice.

TAURUL se stresează la foc mocnit. De obicei motivele sunt pur financiare, dar nu se rezumă la atât. Altfel, Taurul are obiceiul să se menajeze și să abordeze problemele dintr-o manieră detașată.

GEMENII se stresează pentru detalii. Că este un cuvânt pronunțat greșit sau vreo greșeală gramaticală, Gemenii se autosesizează imediat și se apucă de corectură. După cum au învățat, comunicarea este esențială.

RACII se stresează când se lovesc de nesiguranță. La un moment dat își dau seama că nesiguranța este o constantă a vieții, dar chiar și atunci vor avea tendința să se ascundă în cochilia lor impenetrabilă.

LEII se stresează când pierd controlul. Orice problemă pe care nu o pot aborda direct îi transformă repede în oameni imposibili. E indicat să îi lăsați în pace, dacă îi prindeți în astfel de momente, se reglează singuri.

FECIOARELE se stresează pentru orice. Nicio altă zodie nu are acest talent de a analiza și de a despica firul în zece, lucru care atrage după sine și stresul. Fecioarele chiar gândesc prea mult pentru binele lor.

Nativii zodiei BALANȚĂ se stresează când simt nedreptatea. Dacă ajung să creadă că cineva își bate joc de ei, BALANȚELE se încordează imediat și demarează operațiunea „100 de motive pentru care te înșeli”.

Oricât de greu ar fi de conceput, chiar și SCORPIONII se stresează, de obicei când cineva le invadează intimitatea. Și să nu le spuneți, dar se pot stresa și pentru că sunt, în realitate, niște sensibili.

SĂGETĂTORII se stresează când lumea din jur încetinește. De exemplu, un Săgetător care stă în trafic are senzația că îmbătrânește câțiva ani. La fel și unul care nu călătorește.

CAPRICORNII se stresează singuri, nu au nevoie de ajutor. Sunt extrem de exigenți cu ei înșiși. Dacă se întâmplă vreodată să nu se ridice la înălțimea așteptărilor proprii, se retrag în liniște și o iau de la capăt. De câte ori e nevoie.

Pentru VĂRSĂTORI începe stresul când sunt nevoiți să execute ce vor alții. Mai ales dacă nu sunt de acord cu toată operațiunea. În plus, VĂRSĂTORII se stresează când cade internetul.

PEȘTII se stresează când se lovesc de oameni grosolani și obtuzi. Mai ales dacă trebuie să lucreze cu aceștia. Universul acesta este un mare mister, dar în continuare există oameni care nu văd lumea mai departe de geamul sufrageriei.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!